február 1, 2020 Kimmidoll – The Story /új márka/

Kimmidoll – The Story /új márka/

A kimmidoll ™ márkát hosszú ideje szenvedélybe hozták létre, elegáns díszítő ajándékokkal és háztartási cikkekkel, amelyeket a keleti kultúra ihlette. A hagyományos japán Kokeshi babák tökéletes példája ennek az egyszerűsített keleti szépségnek.

A kimmidoll ™ márka létrehozásának hátterében áll a szerencse és a szerencse barátainak és családtagjainak adásának ez a filozófiája. A Kimmidolls ™ kortárs, gyűjthető babák, amelyek ötvözik a hagyományos és a modern kreatív érzékenységet.

A Kimmidoll ™ kortárs babafigurák családja, mindegyiket szeretettel arra tervezték, hogy ábrázolja az „Élet valódi értékeit”. Gyönyörű, gyűjthető vagy otthoni dekorációs cikkként ezek a gyönyörű babák áldják meg az élet minden fontos pillanatát.

A kimmidoll ™ termékcsalád szépsége abban a gyönyörű inspiráló értékben rejlik, amelyet minden baba kifejez. Miközben egyénileg néznek ki, van egy filozófia, amelyet az összes kimmidoll ™ oszt meg, és amely az élet útjában álló fontos értékek, például kedvesség, boldogság, öröm és tisztelet ünnepelésére szól. A kimmidoll ™ termékcsalád lehetővé teszi, hogy ezeket az értékeket barátaival és családjával ünnepelje. Minden gyönyörű kimmidoll ™ saját gyűjtői kártyával rendelkezik.

A kimmidoll ™ tervezési filozófiáját a természet és a körülöttünk lévő világ szépsége, valamint az egyes babák által képviselt inspiráló értékek inspirálják. A tervező csapat nagy szeretettel és gondossággal ösztönzi az egyes kimmidoll ™ mintákat. Az egyes kimmidoll ™ -eken használt grafikákat és grafikákat a hagyományos keleti alkotások és a kortárs nyugati alkotások szimbolikája ihlette. Mindegyik terv megkísérel egyensúlyt elérni a két kultúra között, hogy modern kimmidoll ™ karaktereket hozzon létre, amelyekkel a kimmidoll ™ gyűjtő azonosítani tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük