Akár 50% kedvezmény 2021-ben is!
Rossz Rongy / Blogger / ANEKKE Universe

ANEKKE Universe

Aznap éjjel nem tudtam aludni. A hálószobám ablakán huncut fényhaló szűrődött be, és mindent életre keltett, ahogy elmúlt. Figyelemre méltó látványhoz vezetett: a csillagokhoz. Olyanokat, amelyekről minden nap álmodtam, mióta emlékszem. Azok, amelyek minden este röpke meteorok között díszítik az eget.

Szorosan lehunytam a szemem, olyan szorosan, amennyire a szemhéjam engedte, és észrevétlenül a Föld bolygó gravitációs ereje elhalványult. Ott voltam egy lebegő érzelmekkel, amelyek szinte ugyanolyan fényesen ragyogtak, mint a Tejútrendszer, míg a hálószobám rakétává vált, amely néhány másodperc alatt átalakul az űrhajóvá, amely a végtelenségbe indít minket.

  • Itt vagyok, ég. Tessék, Towanda ”.

3, 2, 1 … a visszaszámlálás miatt a pulzusom futott, miközben a kezelőszervek remegtek, és Towanda űrhajósként hozzászokott új űrruhájához. Abban a pillanatban egyetlen ruha sem lehetett ilyen csinos.

A sebesség, a rádió hangjai, a kezelőpanel … minden megjelent előttünk, miközben űrhajónk elindult az űrbe vezető útjára, amikor otthagytuk a Földet, és ugyanúgy bámulni kezdtük, mint valaki, aki látja a körülöttük lévő szépséget. legelőször: a fák, az óceánok, a vörös és száraz föld színei …

Űrhajónk átjutott a bolyhos felhőkön, közelebb véve minket egy szinte kézzelfogható sötétséghez, ahol hirtelen az Univerzum a legszebb teljesítményt nyújtotta, amit valaha el tudtunk képzelni. Elmerültünk energiájában, amely a színsugarai ritmusára mozgott, a bolygók meghívtak minket, hogy csatlakozzunk hozzájuk. A meteorzáporok finoman mozgattak minket, ringatva bennünket abban a gravitációs térben, amiről annyira álmodtunk.

Ott úgy éreztem, mintha minden erőnk együtt létezne a világűr mérhetetlen kiterjedésében, amelynek hatalmas volta miatt lebegtem, egyedülálló életformának éreztem magam. Éreztem, ahogy egy hulló csillag fut át ​​a karjaimon, az óceán ereje ereimben, hogyan mozog a virágokat adó Föld az ujjaim között, a nap dübörög a lábamon … úgy éreztem, mintha csillogó lettem volna lény, akinek szívéből helyrehozhatatlanul egy kis csillag lett egy gyönyörű félhold szélén.

Az út véget ért, de szellemem egy része örökre az űrben maradt. Amikor újra földhöz értünk, nem voltam ugyanaz. Az Univerzum ereje minden eddiginél erősebben vert bennem, Towandában. Minden este, a sötétség közepette, találtunk egy másodikat, hogy tovább álmodozzunk arról, hogy mi akarunk lenni. Minden nap, a nap fényével a legjobbat adnánk a világnak, hogy jobb hely legyen. Gondoskodnánk a bolygóról, és mindig pozitív energiát adnánk ki örökre.

Mert az Univerzum ver bennünk.

Mert te vagy az Univerzum.

Vélemény, hozzászólás?

X
X