Akár 50% kedvezmény 2021-ben is!
Rossz Rongy / Blogger / ANEKKE Ixchel

ANEKKE Ixchel

Tökéletesen emlékszem arra a nyári estére, a szellő simogatta a naplemente utolsó pillanatait, és ezzel együtt egy számomra nagyon ismerősnek tűnő dallamot. Tudtam, hogy nem először hallottam, mert úgy hangzott, mintha részem lenne, mintha tőlem származna. Apránként éreztem, hogy egyre közelebb, tisztábbá válik, és amikor a zene megszállta, és úgy éreztem, mintha egy utazás kezdődött volna bennem.

Azáltal, hogy csak kinyitottam és lehunytam a szemem, minden más volt, másként éreztem magam. Gondolatban több száz nő hangját hallottam, akik csodálatos üzenetekkel teli dalokat énekeltek, üzenetek készültek a világ megváltoztatására és bármi elérésére, amit elhatároztunk.

Ott minden tele volt színekkel, ami azt a helyet egy végtelen pentagrammá tette, tele kis jegyzetekkel, amelyek kétségtelenül tökéletes harmóniát alkottak. Gondjaimat otthagytam, és boldogság áradt testem minden pórusából. Anélkül, hogy észrevettem volna, magam is egy másik hangzattá váltam.

Towanda csodálkozva nézett rám, mintha tudta volna, hogy valami izgalmas éppen most kezdődik

  • Érezd a zenét körülöttünk Towanda!

Fokozatosan elragadtunk magunkat, és a hegyek zajától vezérelve mélyebbre vájtunk a dallamukra. Éreztük a természet szabadságát és mindennek az erejét, amiből készült. A tiszta levegő, a sütő nap és a levelek ezrei táncolnak a szellővel alkonyatkor. Tökéletes unió, amely emlékeztet bennünket arra, hogy az élet egy dal, és azt szeretnénk elénekelni a hangunk tetején!

Megértettük a zene egyetemes nyelvének erejét, amely egyesít, mozgat, összehoz. Bárhová, bármikor elvisz minket. Átalakít bennünket, álmodoz. A zenének köszönhetően megtanultam, hogy mindenki másként hangzik, de együtt csodálatos dallamot készítenek, mert minden emberben van egy dallam, amely csodálatos hangokból áll.

Hadd szóljon a zene! Teljes életet élni! És éljen a szerelem!

Vélemény, hozzászólás?

X
X