Akár 50% kedvezmény 2021-ben is!
Rossz Rongy / Blogger / ANEKKE Kenya

ANEKKE Kenya

Mindig nagyon közel éreztem magam a természethez, mintha a gyökereinek lennék része, és egy darab belőlem is megnő. Ez volt az unió, amely mindenképpen arra késztetett, hogy induljak a kalandra, ami később mindent megváltoztat. A fejemben már azelőtt elkezdtem az utat, hogy odaértünk volna. Gyakran elképzeltem, milyen lesz ez a nagyon különleges hely, és amikor éreztem a meleg levegőt az arcomon, a szabadság érzése áradt a testemen. Ettől a helytől remegtem. Éppen eljutottunk a célunkhoz, és ott minden másként érződött.

„Lélegezzen mélyen Towandát; most érkeztünk meg Kenyába „az utunk csak most kezdődött”.

Teljesen vibráló élet vett körül minket, és azonnal elmélyültünk kultúrájának gazdagságában, megismertük életfilozófiáját, népének jóságát és rájöttünk, hogy a boldogság tiszta szükségletekből fakad.

Towanda és én még két taggá váltunk, és mint a hajthatatlan szellemek, elkezdtük felfedezni minden környezetünket. Kenya olyan volt, mint egy vadon élő szafari, ahol az állatok voltak az otthonuk tulajdonosai, mi pedig a vendégek, megtanultuk a világot az ő szemükkel látni. Amikor lépéseink csatlakoztak másokhoz, akik ezen a csodálatos helyen éltek, rájöttünk, hogy bár különböznek egymástól, az utak ugyanazok.

A fák hangja végigvezetett minket az erdők mélyén, utunk során felfedeztük a csodálatos nők történetét, akik harcoltak ennek a környezetnek a megőrzéséért, új ötletek ezreit ültetve belénk. Ötletek, amelyek hamarosan az élet sarkköveivé válnak. Becsüld meg mindazt, ami körülvesz minket, vigyázz rá és légy hálás érte, ilyen egyszerű dolgokért, ugyanakkor annyira kielégítő és kielégítő egyszerre.

Ránéztem Towandára, és gyorsan rájöttem, hogy örökre emlékezni fogunk erre az utazásra. Most minden másképp lenne, másképp lennénk, hiszen Kenya megváltoztatott minket. Felfedeztük a természet tüdejét a legtisztább formájában. Ez új világ felé nyitotta a szemünket, és olyan kapcsolatokban álltunk össze vele, mint még soha. Megértettük a helyet, ahol éltünk, annak energiáját és az apró dolgok szeretetének fontosságát, mert végső soron ettől érezzük jól magunkat.

Vélemény, hozzászólás?

X
X